Expres menu - Boršč, 2 porcie
Hutná desiatová polievka z červenej repy, s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa duseného na koreňovej zelenine so zemiakmi a hlávkovým kapustou, zjemnená smotanou od EXPRES MENU
Kategória: | Núdzová strava |
---|---|
Položka bola vypredaná… |
Boršč, 2 porcie
Zloženie:
hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), hovädzie mäso predné, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), hlávkovú kapustu, červená repa sterilizovaná (červená repa, voda, ocot, cukor, soľ, aróma), bravčové mäso (pliecko), smotana, ryžová múka, kukuričná múka, koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), zemiaky, cukor, cibuľa, údená slanina (bravčová masť), citrón, soľ kamenná, paprika mletá, bobkový list.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
1. Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier.
2. Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
5 min.
3. Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
mikrovlnnej rúre.
Strava do prírody
Ponúkame pre vás široký výber turistickej stravy - hotové jedlá do prírody. V náročných podmienkach sa osvedčila núdzová strava od MFH a filter na čistenie vody. Pre rýchlu a jednoduchú prípravu máme skvelých pomocníkov, kde si viete pripraviť teplé jedlo – variče a nádoby.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.