Bravčové koleno bez kosti naložené do soli, potreté cesnakom a okorenené drvenou rascou a chilli.
Zloženie:
bravčové koleno bez kosti (95 %), cesnak, soľ kamenná, rascu, čierne korenie, chilli.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
1. Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do
rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier.
2. Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca
5 min.
3. Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v
mikrovlnnej rúre.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Trvanlivosť: až 10 rokov
500g / 3 porcie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
EXPRES MENU je rodinná firma z Krkonôš, ktorá vyrába kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom šetriť čas a pritom nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českého srdca tak ponúkajú výbornú alternatívu k domácemu vareniu.
Zákazníkom garantujú, že nepoužívajú chemické prísady (konzervanty, rýchlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.). To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do svojich jedál dávajú, preto si napríklad nechávajú vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov.
Okrem kvality myslia aj na ekológiu. Maximálne využívajú lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžu variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané. Na ekológiu mysleli aj pri voľbe balení. Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku. Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat. Suroviny nakupujú iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú ich hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nich červenú.
Máme odskúšané, vrelo odporúčame. Jedlá sú bez É-čok, bez lepku, za 3-5 ohriaté a vydržia od 2 do 10 rokov pri izbovej teplote (toto odskúšané ale nemáme, pretože všetko je tak chutné, že nám to nevydrži bez povšimnutia).