Expres menu - Teľacie líčka na víne so zeminakovou kašou 1 porcia
Teľacie mäso dusené na červenom víne s koreňovou zeleninou. Dochutené divokým korením a ríbezľovou marmeládou. Prílohou je zemiaková kaša.
Kategória: | Núdzová strava |
---|
Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.
Zloženie:
zemiaková kaša (40 %) (varené zemiaky 62,5 %, mlieko 34,5 %, maslo, soľ kamenná), teľacie líčka (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), červené víno (4 %), cibuľa, ríbezľová marmeláda (ríbezle, cukor, pektín), cukor repkový, rajčinový pretlak (voda, rajčinový pretlak, soľ), ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, citrónová šťava, čierne korenie, nové korenie, bobkový list.
Spôsob prípravy:
1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Prílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.