Krehké rezančeky hovädzieho mäsa s uhorkou, vajíčkom a údeným slaninami, s jemnou omáčkou z ťahaného vývaru, cibule a korenia. Prílohou je ryža parboiled.
Bravčové rolky ručne plnené vaječnou fašírkou s kúskami klobásy, v jemnej omáčke z restovanej cibule, horčice a vajec.
Ideálna kombinácia chuti je s celozrnnou ryžou.
Pokrm je ideálny pre milovníkov pikantných jedál, ktorí ocenia chuť sterilizovaných uhoriek, kapary a štipľavej papriky v omáčke. Základom sú šťavnaté kúsky bravčového stehna....
Bravčové pliecko v paprikovej omáčke na cibuľovom základe je rovnocennou variantou klasického guláša. Rovnako tak je k nemu ako príloha najlepší knedlík alebo chlieb.
Šťavnaté bravčové mäso s fazuľou, ktorá je dusená na základu z cibule, paradajok a paprík. Výborné jedlo pre chalupárov a chatárov, ktoré vás naozaj zasýti.
Chutné jedlo plné sladkej karotky so šťavnatým chudým morčacím mäsom, pripravovaným v pare bez tuku.
Vhodné aj pre deti.
NÁŠ TIP! Môžete jesť samotné alebo s vareným zemiakom.
15 hodín ťahaný vývar zo sliepok a koreňovej zeleniny, jemne solený. Je ideálny ako základ polievok, omáčok a samotný krásne zahreje pri sychravých dňoch. Urobí vaše jedlo...
15 hodín pomaly ťahaný vývar z hovädzieho mäsa, kostí a koreňovej zeleniny, jemne solený, vhodný ako základ do polievok, omáčok a pre podliatie pečeného mäsa. Urobí vaše jedlo...
Bezmäsitý, ľahko pikantný mexický pokrm s nahrubo nakrájaným prírodným tempehom na rajčinovom základe s červenými fazuľami, kukuricou a červenou paprikou.
Lahodná smotanová omáčka z koreňovej zeleniny a divokého korenia, s krehkými plátkami zadného hovädzieho mäsa prešpikovaného voňavou slaninou. Vychutnajte si ju trocha...
Šťavnaté kúsky mäsa z kuracích stehien, dusené do mäkka v omáčke na cibuľovom základe so sladkou paprikou a smotanou. Prílohou sú fusilli z ryžovej múky.
Chudé kúsky hovädzieho mäsa dusené domäkka v omáčke na cibuľovom základe so sladkou paprikou, dochutené cesnakom a majoránkou, doplnené opečenými zemiakmi.
Vďaka šampiňónom restovaným s nadrobno nakrájanou cibuľkou a starostlivo vybranému koreniu má táto výdatná polievka nezameniteľnú, plnú chuť. Jemnosť jej dodáva smotana s maslom.
Na vysmažené slanine sa restujú papriky, paradajky a cibule. Do omáčky sa pridáva ťahaný hovädzí vývar a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Skvele chutí s chlebom...
Grilované pikantné kuracie krídla na mede a chilli sú vhodné k rýchlej príprave pohostenia doma aj pri pobyte v prírode. Pokrm je možné konzumovať aj za studena.
Hutná desiatová polievka z červenej repy, s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa duseného na koreňovej zelenine so zemiakmi a hlávkovým kapustou, zjemnená smotanou od...
Chudé kúsky morčacieho stehenného mäsa duseného domäkka s omáčkou z voňavej údenej slaniny, cibule a čierneho korenia. Prílohou je zmes ryže s mrkvou, hráškom a kukuricou.
Máte chuť na hubovú omáčku a huby práve nerastú? Presne pre tieto prípady je tu pre vás kompletné menu Expres Menu KM Bravčové na šampiňónoch s cestovinami.
Domäkka uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou najprv trochu natrhnite sáčok a nálev vylejte. Vhodné ako univerzálny príloha k mnohým druhom jedál.
Bravčové rolky ručne plnené vaječnou fašírkou s kúskami klobásy, v jemnej omáčke z restovanej cibule, horčice a vajec. Ideálna kombinácia chuti je s celozrnnou ryžou.
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňóny a cesnakom. Pikantnosť pokrmu dodávajú feferónky a chilli.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.