Na vysmažené slanine sa restujú papriky, paradajky a cibule. Do omáčky sa pridáva ťahaný hovädzí vývar a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Skvele chutí s chlebom...
Grilované pikantné kuracie krídla na mede a chilli sú vhodné k rýchlej príprave pohostenia doma aj pri pobyte v prírode. Pokrm je možné konzumovať aj za studena.
Hutná desiatová polievka z červenej repy, s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa duseného na koreňovej zelenine so zemiakmi a hlávkovým kapustou, zjemnená smotanou od...
Chudé kúsky morčacieho stehenného mäsa duseného domäkka s omáčkou z voňavej údenej slaniny, cibule a čierneho korenia. Prílohou je zmes ryže s mrkvou, hráškom a kukuricou.
Máte chuť na hubovú omáčku a huby práve nerastú? Presne pre tieto prípady je tu pre vás kompletné menu Expres Menu KM Bravčové na šampiňónoch s cestovinami.
Domäkka uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou najprv trochu natrhnite sáčok a nálev vylejte. Vhodné ako univerzálny príloha k mnohým druhom jedál.
Bravčové rolky ručne plnené vaječnou fašírkou s kúskami klobásy, v jemnej omáčke z restovanej cibule, horčice a vajec. Ideálna kombinácia chuti je s celozrnnou ryžou.
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňóny a cesnakom. Pikantnosť pokrmu dodávajú feferónky a chilli.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.